У мережі розповіли про відому на всю Україну сім'ю Оксани Кобелецької. Жінка народила відразу п'ятьох дітей, і стала єдиною такою мамою в країні.

Таким чином повідомляється, що жінка вирішила взяти участь в шоу "Супермама", щоб показати всім, як їй вдається поодинці виховувати п'ять діточок одного віку.

Всього у жінки шість дітей. Вона була в декреті після народження старшої дочки Аліси, як раптом дізналася, що знову чекає дитину. Так на світ з'явилися Влад, Денис, Саша, Даша і Давид. Лікарі кажуть, що таке буває на 50 мільйонів вагітностей, тому Оксані крупно пощастило.

Через майже рік батько малюків вирішив піти з сім'ї. Зараз вони не спілкуються, і дітям він не допомагає.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

З того моменту жінці допомагає її мама, з якою вони розробили цілу систему правил, щоб справлятися з діточками.

За практично п'ять років Оксана Кобелецька пройшла важкий шлях від кинутої жінки з шістьма дітьми до публічної персони з нормальним заробітком і особистим блогом.

Вона знімає все своє життя на камеру, показує це шанувальникам, ділиться порадами з молодими батьками.

Варто відзначити, що після народження маляток місцеві чиновники подарували родині простору квартиру, а на той час президент України Петро Порошенко подарував бус на вісьмох.

Якими лайфхаками користується мама у вихованні діточок можна побачити у випуску шоу "Супермама".

Нагадаємо, Карпачов пояснив батькам, чому дитина їм бреше

Як повідомляв портал Знай.ua, Дмитро Карпачов пояснив, чи варто давати дитині кишенькові гроші

Також Знай.uа писав, Карпачов застеріг про можливі проблеми в сім'ї під час карантину