Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно красуня-дружина шоумена, Лілія, виставила коротеньке відео, заінтригувавши численних шанувальників зіркової сім'ї свіжою фотосесією, яка, здається, була досить гарячою.

Поки сама дівчина приміряла коротеньку сукню-блейзер чорного кольору і босоніжки на високих підборах, Влад стояв позаду з оголеним торсом, вибираючи майку для зйомок. Також Лілія поцікавилася у фанатів, які кадри подобаються їм більше: постановочні або життєві.

"Гарячі 😍фото🔥 🔥 🔥 на підході.😎

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Напишіть які фото любите бачити на моїй сторінці?

1. Оброблені красиві 🥰фото з фотосесій.

2. Життєві фото.🤔"

Фолловери почали коментувати:" особливо цікавий задній план😂", " всі ваші фото виходять космічними 🔥 🔥 🔥 мені будь-які подобаються. Навіть оброблені виглядають натурально.❤ ️ ", "Це взагалі, що таке ?😱😍😍😍😍😍😍", "Хіба можна бути такою красивою до непристойності ?😂😅🔥🔥🔥🔥☄️☄️☄️☄️".

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.