Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість поділився з численними шанувальниками радісною новиною - виявляється, він став учасником нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу будуть підкорювати українців своїми пародіями.

Так, артист позмагався за срібний пояс з Євгеном Котом, Дариною Петрожицькою, Дмитром Танковичем, Арамом Арзуманяном і Ольгою Сумською, виступивши під хіт Джамали "History Repeating".

Влад приміряв образ з кліпу виконавиці, надівши не тільки білосніжну чалму, але плаття чорного кольору, а також колготи і туфлі на високих підборах. Підтримувати шоумена прийшла його дружна сім'я - 5-річний син Леон і дружина Лілія.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Новий виклик - образ Джамали у Ліпсінк Баттл🔥

Дивилися? Як вам?

Пишіть!..🤪"

Фолловери не пройшли повз: "Супер, просто кращий, дуже сподобалося, красунчик!!!!!!!🔥 👏 😍 ", "Це чудово 👏 👏 👏 вогонь🔥 🔥 🔥", " Ой, вчора дивувалася, ну нереально талановито, дякую вам, це було круто 🔥🔥🔥🙌🍀🇺🇦", "це хіт😂".