Відома українська співачка і донька Ніни Матвієнко Тоня Матвієнко має багатотисячну армію фанатів у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч людей.

Сьогодні, 12 квітня, співачка святкує свій ювілей - Тоні Матвієнко виповнилося 40 років.

З такого радісного приводу, артиска вирішила порадувати шанувальників свіжим постом, в якому привітала свої роки.

"Привіт моїм рокам 🥳",- написала знаменитість.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"МНОГАЯ літа!!!)👏😮🔥🙌❤️ будь щасливою, коханою і завжди в гармонії зі всесвітом", "Вітаємо!Многая літа👏❤️", "Тоня, З Днем Народження! 🙌 Крутих хітів, міцного здоров’я, гарячих ДРАКОНІВСЬКИХ поцілунків чоловіка!;))))", "З Днем народження! Здоров'я, щастя і любові на многії та благії літа!🎉💖🎂🍾💐", "Вы большая молодец. Счастья вам", "Ва-ва-ва-вум! 🔥 З Днем народження, Тоню! Щастя і успіхів!", "Справжнього жіночого щастя ❤️", "Вiтаю!!! Все тiльки починаеться!", "Світлих днів і щасливих років! Вітаю!",- почали вітати співачку шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян розповів про нову подружку: "чи можлива...?" Артист вирішив розіграти серед шанувальників два квитки на великий сольний концерт, який пройде 30 листопада на честь 10-річчя групи.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Розгублена Матвієнко показала, як за нею стежить улюблений Мірзоян: "Привіт, Тоня". Матвієнко поділилася кумедним фото зі студії звукозапису.

Також «Знай.иа " писав, що Засмучена Тоня Матвієнко несподівано попрощалася:"останній день". Тоня Матвієнко 12 квітня, святкуватиме свій ювілей-артистці виповнюється 40 років.