Стало відомо про те, що в Москві померла відома радянська актриса. Популярність їй принесла роль ведучої модного показу у фільмі "Діамантова рука".

Таким чином повідомляється, що Серафима Василівна грала в театрі, і була професійною актрисою озвучки. Всього за своє життя вона озвучила більше 30 картин.

Серафима Холіна, фото: скріншот
Серафима Холіна, фото: скріншот

Мертвою її виявила донька Людмила Голубицька. Тіло жінки лежало в квартирі на проспекті Вернадського.

На момент смерті жінці було 97 років.

Популярні новини зараз
В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Всього рік тому в мережі писали про те, що у Серафими Холіної була виявлена хвороба Альцгеймера. Весь цей час за нею доглядала дочка, так як мати практично втратила зір.

Серафима Холіна, фото: скріншот
Серафима Холіна, фото: скріншот

Щодня та приходила її відвідувати, допомагати по дому. Дозвілля вони проводили перед телевізором, так як зірка кіно любила різні телепередачі, а особливо новинні програми.

Серафима Холіна, фото: скріншот
Серафима Холіна, фото: скріншот

Чоловік актриси помер ще в 1995 році, після цього жінка стала рідко де з'являтися. Останнє її інтерв'ю датується 2013 роком, де вона і розповіла про вікові відчуття.

За словами жінки, вона навіть не підозрювала, що в 90 років можна себе почувати повноцінною людиною, але, потім стан здоров'я різко погіршився.

Нагадаємо, зірка американського футболу Вінсент Джексон знайдений мертвим в одному з готелів Флориди.Поліція приступила до розслідування смерті 38-річного спортсмена.

Як повідомляв портал Знай.ua, Українка розповіла, як держава забула про її чоловіка-лікаря, який помер від ковіда: "робив людям добро".

Також портал Знай.ua писав про смерть колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBC і WBA, американського боксера Леона Спінкса.