На офіційній сторінці студії "Квартал 95" в соціальній мережі Facebook порадували атмосферним, сімейним фото. Там зображена сім'я актора і коміка Степана Казаніна.

На нових знімках вони прогулюються по карантинній столиці, і заодно вирішили влаштувати невелику фотосесію. Глава сімейства Сергій( справжнє ім'я), дружина Наталя і молодший син Петро, який не так давно відсвяткував свій 11-й день народження.

Знімки з'явилися на сторінці «кварталу» в соціальній мережі Instagram: "Концентруємося на хорошому. Весна, тепло - відмінний привід для прогулянки всією сім'єю" - підписана публікація.

У коментарях користувачі пишуть: "А чо без масок гуляємо???", "А як же локдаун? На концерт летите в кінці квітня-на початку травня?", "😍😍😍😍😍😍😍", "😍".

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Варто відзначити, що з дружиною Наталією Сергій разом ще з 1993 року. Вона працювала гримером, і перший час називала майбутнього чоловіка Степаном, і тільки через деякий час дізналася, що його звуть Сергій.

Це ім'я стало знаковим для пари, і вони так назвали старшого сина, який народився в 1998 році.

Молодший син народився 15 лютого 2010 року. На знімках видно, який він вже дорослий. Також, не можна не помітити того факту, як тато і син вбралися - однакові білі кофти з червоним принтом, а також однакового кольору курточки.

Нагадаємо , Кошовий з "Квартал 95" відростив собі шевелюру - зовсім інша людина. Замість звичних Худі і светрів він надів класичний костюм синього кольору.

Як повідомляв Знай.ua Юрій Ткач з "Квартал 95" ошелешив моторошною " травмою": "Дружина сковородою заїхала?"

Також Знай.ua писав, одружений Кошовий з "Кварталу 95" шльопнув Лару Фабіан: "Неприємний випадок"