Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість разом зі своєю старшою донькою, 16-річною Машею, вирішила пожартувати над телеведучою Ольгою Фреймут, яка досить довгий час вчить українців етикету в рубриці під хештегом #етикетзфреймут.

Так, артистка з сім'єю проводять час на їх заміській еко-віллі, коротаючи вечори в затишній домашній обстановці. Ольга в Сторіс пародіювала голос і манеру мови Фреймут, а Маша демонструвала акторську гру. Разом зіркові мама і донька показали, як правильно пити пиво і їсти зелений борщ.

"Маша Полякова з мамою потролили Олю Фреймут 💥

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

@mashapolyakova та @polyakovamusic показали, як правильно пити пиво та їсти зелений борщ у стилі відомої ведучої."

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "дуже сподобалося! Голос Олі за кадром - це щось!", "Маша копія Оля, якби не знала то злегка могла б переплутати. Красуня😍 😍", "Про пиво посміхнуло ))))", "😂😂😂 блін, чому вони такі смішні"," Ну прикольно😂❤️", " гени не вода😄", " Фууу, огидно....Фуу Полякова....".

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора