Відомий український репер, а також чоловік Анастасії Каменських поділився новим фото. Артист і шоумен опублікував його на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Поки Настя Каменських гріється в жаркій Мексиці, і паралельно знімає власне шоу на You Tube канал, її коханий Олексій Потапенко викладає нові знімки з роботи.

Цього разу чоловік перебуває на зйомках для одного з найпопулярніших в Україні музичних каналів "М1". Що саме це за проект - поки що не повідомляється.

На фотографії чоловік стоїть в джинсовій курточці червоного кольору, а також білій футболці з принтом. Поки перерва, Потап вирішив зробити Селфі прямо на знімальному майданчику.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

"Working & having fun with @m1ukraine", підписав пост артист, що в перекладі означає - "Працюємо і веселимося з @m1ukraine".

У коментарях користувачі почали писати: "❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Коли буде?", "Ммм, що у тебе з лівим оком?", "Засмага після Тулума відпад".

Нагадаємо, ніжна Настя Каменських втекла на край світу від Потапа: "яка ж ти...". Настя Каменських виглядає по-особливому ніжною

Як повідомляв портал "Знай.ua", щаслива Настя Каменських проміняла Потапа на молодого красеня: "де кільце?". Настя Каменських здалася в цікавій компанії

Також "Знай.ua" писав, що Настя Каменських без Потапа зважилася на спонтанне рішення: "веде до кращих моментів". Настя Каменських поділилася відкриттям