Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Ще недавно стало відомо, що жінка зважилася на спонтанну поїздку в Мексику з іншими представницями прекрасної статі і без Олексія Потапенко, свого чоловіка, який був не дуже радий такій ідеї. Зараз же Анастасія Каменських поділилася фотографією в леопардовому купальнику при погляді зверху вниз.

"Mood of my day: pocketful of sunshine☺ ️А який у вас сьогодні настрій? Опишіть ЕМОДЖІ в коментарях👇 🏻", - написала виконавиця в підписі до публікації.

Настя Каменських, скріншот: Instagram
Настя Каменських, скріншот: Instagram

"Красуня😍😍😍", "Класна🔥", "Все красиво і бездоганно✨🤗", "Настрій - весна))", "Ну принадність", "Настрій підвівся від пропорцій статури і краси зображення😍", "Ох настюха , словами Мій настрій не описати...", "Настенька чому ви робите не красиві фотографії? Велика голова коротенькі ніжки. Вам дуже красиво в одязі, на тлі природи", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)
Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)

Нагадаємо, Настя Каменських лягла посеред вулиці і розкинула ніжки: "Штормить всередині"

Як повідомляв "Знай.ua", щаслива Настя Каменських показала ідеальне життя без Потапа: "Мені так багато хочеться"

Знай.ua писав, Настя Каменських у відвертому міні пообіцяла українцям гаряче завершення " Маски": "Особливо багато..."