У Російській Федерації мусульманка відкрила першу школу з танців на пілоні для таких же по вірі дівчат.

Детальніше про це розповідають місцеві ЗМІ.

Перша школа з танців на пілоні для мусульманок відкрилася в місті Казань, Республіки Татарстан. Засновниця школи Лейсан Даулетова більше 8 років займається танцями, проте її завжди бентежило, що за тренуваннями можуть спостерігати чоловіки, а інші дівчата хваляться танцями в соціальних мережах.

Щоб інші дівчата-мусульманки змогли відчувати себе комфортно під час заняття танцями, Лейсан вирішила відкрити власну школу з танців на пілоні, яка розташувалася просто навпроти мечеті. Дівчина пояснила, що перед відкриттям обов'язково порадилася з духівниками, які дали добро.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"...створю комфортні умови для мусульманок, які зможуть займатися без сторонніх поглядів, без прихованих камер. Ризикнула, зробила рекламу, буквально в той же вечір посипалися заявки і через день група набралася", - ділиться Лейсан Даулетова.

Дівчина заявила, що на відміну від інших студій в її діють суворі правила: ніяких камер, чоловіків і пісень з непристойностями. Перед кожним тренуванням Лейсан закриває двері на замок, щоб ніхто сторонній не бачив тренування, а також опускає жалюзі на вікнах.

"Ми займаємося не стриптизом, а pole exot – це плавні рухи з пілоном. Ми не роздягаємося і не чіпаємо себе в інтимних місцях, а просто вчимося красиво рухатися", - заявила засновниця студії.

Нагадаємо, що юна спортсменка зі Львова чесно розповіла про великий спорт.

Як повідомляв портал Знай.uа, український фільм" Стоп — Земля " побореться за нагороду на Берлінському кінофестивалі.

Також Знай.uа писав, що історія маленької мусульманки і чоловіка-тирана потрясла світ.