У зоні проведення операції об'єднаних сил на Донбасі загинув український військовий, родом з Буковини.

Про скорботну новину написав журналіст Назар Приходько в Facebook.

Відомо, що в понеділок, 12 квітня, станом на 17:00, на Донбасі зафіксували 9 порушень режиму тиші з боку збройних формувань РФ. Внаслідок обстрілів смертельні поранення отримав один воїн ЗСУ.

Як з'ясувалося, загиблим виявився уродженець села Черепківці, що на Буковині, Ярослав Карлійчук. Він був воїном 10-ї бригади ЗСУ, а на момент смерті йому було 24 роки. В ООС висловили щирі співчуття щодо смерті товариша по службі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Загинув сьогодні, 12.04.2021, на фронтах Національно-Визвольної Війни від прицільного пострілу снайпера окупаційної російської армії...",- написав Назар Приходько.

Журналіст також зазначив, що у вівторок, 13 квітня, виповниться рівно 7 років з моменту, коли в.о. президента України Олександр Турчинов підписав указ про початок АТО.

"За цей час, ми втратили майже 14 тисяч наших Воїнів, Волонтерів, Медиків та мирних громадян. І за КОЖНУ смерть відповідальність несе Росія і особисто Владімір Путін. За смерть Ярослава, у якого не булу дружини і дітей - теж. Спочивай з миром, Герой! Вічна Слава Тобі у віках!",- підсумував журналіст.

Нагадаємо, що ЗСУ повідомили про провокації на Донбасі і біля Чорного моря: 7 ворожих танків, флот і збиті безпілотники.

Як повідомляв портал Знай.uа, герой з позивним " Ключ "десятки разів перехитрив смерть Донбасі:"на фронті - з 18 років".

Також Знай.uа писав, як чотирилапі герої воюють на Донбасі пліч-о-пліч з господарями.