Відома українська співачка Наталія Могилевська порозумілася перед шанувальниками за попередній пост, в якому розповіла про стрес і розпорядок дня.

Відповідна публікація з'явилася на її сторінці в Instagram.

Нещодавно 45-річна зірка розповіла, чим займає себе під час локдауну, коли всі концерти і зйомки скасовані. Вона заявила, що карантин для неї є можливістю відпочити від повсякденної суєти і стресу і вона почала більше часу приділяти саморозвитку.

Однак, не всі шанувальники зрозуміли правильно посил Наталії Могилевської, у зв'язку з чим вона вирішила докладніше розповісти про те, що мала на увазі.

"Криза - це можливості, що людина здатна і бажає жити і вижити знайде можливості в будь-яких подіях, які з ними б не трапилися. І якщо мене життя зупиняє хворобою, Я розумію, що цей час, коли я можу зосередитися на собі і переглянути, чи все за останній час в цій метушні, що я робила, було правильним", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Пост Наталії Могилевської в Instagram / скріншот
Пост Наталії Могилевської в Instagram / скріншот

Наталія Могилевська зазначила, що глибше зрозуміти себе і свої вчинки їй допомагає статистика, коли вона починає зважувати витрачений час на переїзди, читання книг і творчість. Коли вона виявила, що написання і запис пісень займає у неї 5% часу, а їх просування – 95%, то посилає "до чортів Наташу-продюсера".

"Я впевнена, що в той час, який стався зараз, нас позбавили можливості спілкуватися один з одним і бувати в зовнішньому світі, що само собою підказує, що це час для того, щоб направити увагу у внутрішній світ, у відносини внутрішньосімейні і відносини з самим собою", - заявила Могилевська.

Пост Наталії Могилевської в Instagram / скріншот
Пост Наталії Могилевської в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що Наталя Могилевська зізналася, що відчуває щоденний стрес: "нестерпно".

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталія Могилевська показала обличчя без фотошопу і заплутала навіть відданих шанувальників.

Також Знай.uа писав, що самотня Наталія Могилевська вирішила розповісти дещо особисте:"не дає заснути".