Німецький музикант і фронтмен метал-гурту Rammstein Тілль Ліндеманн поділився з багатомільйонною армією фанатів цікавим знімком у соцмережі Instagram.

Так, фотографія зроблена під час візиту рок-музиканта в Москву і вона стилізована під російську столицю часів Радянського Союзу. Це викликало бурхливу реакцію серед російськомовних користувачів соцмережі.

У кадрі Ліндеманн позує на тлі масивних колон у строгому чорному пальто з людьми в міліцейській формі. Відомо, що автором фотосесії був Денні Ульманн. Поруч з вокалістом стоїть чорний дипломат, а в руках він тримає хутряну шапку-вушанку.

"50 днів", - лаконічно підписав фото Тілль.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Оооо радянська міліція))) 😂", "100% нове відео", "Порахуйте, який це день)", "Моргни якщо тебе пов'язали", "Накосячив або охороняють?" - зазначили шанувальники в коментарях.

скріншот

скріншот

Тілль Ліндеманн в Москві, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода довела до сліз маленьку дівчинку на шоу "Голос".

Нагадаємо, Світлана Лобода проміняла Тілля Ліндеманна на російського коміка: "Мій дорогий".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тілль Ліндеманн показав дитину, але не від Лободи: потрібна допомога.

Також портал Знай.uа писав, щоб Лобода без нього не нудьгувала? Тілль Ліндеманн похвалився іграшкою для дорослих.