Віртуальну версію Тіни Кароль помістили в навчальній аудиторії-співачка виконала новий хіт прямо на столі викладача.

Відповідний ролик з'явився на фан-сторінці зірки в Instagram.

Відомо, що кілька днів тому Тіна Кароль презентувала нову пісню і кліп "Хороший хлопець", в якому постала вже в звичному для себе амплуа. Співачка одягла зухвалий костюм "з майбутнього", подібний до того, що був у кліпі "Скандал", тільки білого кольору.

Крім нової композиції співачка порадувала фанатів ще однією новинкою-власним додатком "Tina Karol", яке дозволяє втілити в будь-якій точці світу віртуальну копію виконавиці.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Більш того, Кароль організувала челендж, закликавши шанувальників використовувати додаток в цікавих місцях і створювати унікальні відеопроекти з її віртуальним двійником. Звичайно ж, реакції фанатів довго чекати не довелося - Тіна Кароль вже у всю витанцьовувала на викладацькому столі в університеті.

Побачити співачку в такому місці і в такому вигляді досить незвично, проте користувачі Мережі знайшли це забавним: "На таких лекціях я б була присутня".

Нагадаємо, що Кароль заплутала українців несподіваною реакцією.

Як повідомляв портал Знай.иа, Дан Балан в обнімку зі своїми бабусею і дідусем зворушив українців:"Візьміть Тіну".

Також Знай.иа писав, що Кароль довелося вибирати між двома жінками, Балана поруч не виявилося:"займає чиєсь місце".