Дружина відомого українського артиста Віктора Павлика почала підготовку до світлого свята Великдень. Дівчина показала великодні пасочки, які вона встигла вже замовити.

Катерина Реп'яхова опублікувала поруч знімків і ролик на свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де показала паску, яку вона замовила на пробу.

Виглядає досить стильно - рожева глазур, пропечене тісто. А головною особливістю даної паски є рожеві вушка.

"Ці милі зайчики настільки красиві і смачні, що заслуговують на окрему фотосесію 💕" - пише дівчина у себе постом.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Також, вона розповіла про те, де ж можна їх замовити, адже пора вже починати підготовку до свята цього року світле свято настане 2 травня.

Показала Катерина Реп'яхова і начинку, і як виявилося там цукати.

Нагадаємо, що дівчина вагітна, і вже на останньому триместрі. Малюк з'явиться на початку літа, і як виявилося, це буде хлопчик. Пара Катерини Реп'яхової і Віктора Павлика вирішили назвати майбутнього сина Михайлом.

Нагадаємо, що вагітна дружина Віктора Павлика Катя Репейна загуляла по ресторанах, забувши про карантин: "ніби не в Україні".

Як повідомляв портал Знай.ua, Віктор Павлік заявив, що в старості його буде утримувати Молода дружина.

Також Знай.ua писав, що Катерина Реп'яхова показала турботу Віктора Палика. Катерина Репяхова розповіла, що це ліки, які Віктор Павлік купив для своїх дітей і онуків коли був на відпочинку в Єгипті і зараз вони знадобилися.