З сонячної і спекотної Австралії прийшли доволі сумні новини. Так, ціле сімейство з міста Сідней знаходиться у важкій жалобі після жахливої аварії, в якій загинув глава сім'ї 46-річний Метью Батчер. Чоловік потрапив у аварію, катаючись на своєму улюбленому байку.

Загибель в ДТП завжди великий біль і образа для близьких та друзів загиблих. Однак в цьому випадку сім'я просто шокова тим, що Метью встиг почути найголовніше від своєї доньки, але більше у нього немає можливості дізнатися, яким буде майбутнє.

Про цю історію стало відомо завдяки повідомленню австралійського видання 7news.com.au.

Метью Батчер, фото: 7news.com.au
Метью Батчер, фото: 7news.com.au

За інформацією журналістів, Метью злетів з мотоцикла після зіткнення з вантажівкою. Молодий водій вантажівки не постраждав. Пізніше йому було пред'явлено звинувачення в необережному водінні, яке призвело до загибелі учасника дорожнього руху.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У Метью залишилося четверо дітей - його син Райан, 15 років, і три доньки Кірралі, 18 років, Скай, 20 і Тнейл, 23 роки, а також його 45-річна дружина Мішель, з якою прожили чверть століття.

Метью Батчер з сім'єю, фото: 7news.com.au
Метью Батчер з сім'єю, фото: 7news.com.au

Метью Батчер, фото: 7news.com.au
Метью Батчер, фото: 7news.com.au

За трагічною іронією долі, всього за кілька тижнів до аварії, Метью виявив, що збирається стати дідусем - новини, від яких він був у захваті.

"Скай розповіла йому про дитину три тижні тому", - розповіла журналістам середня дочка Кірралі.

Його сім'я зізналася, що Метью був "так схвильований", дізнавшись, що він буде дідусем, що він придумав собі прізвисько, тому що вважав, що називатися дідусем було занадто звичайно.

Прізвисько, яким він планував назвати себе, було "Gpops". Скорочено від grandpa (дідусь - пер. з англ.)

Метью купив свій мотоцикл всього за кілька місяців до рокової аварії.

"Він отримав ліцензію на мотоцикл у січні. Він любив це. Він завжди їздив обережно. Він завжди говорив про те, наскільки він обережний, як правильно носить шолом. Він носив свій жилет по дому. Він був такий гордий", - розповіла Кірралі.

Раніше повідомляли, ДТП в Польщі забрала життя українця: гарував заради дітей і знайшов смерть.

Як повідомляв Знай.uа, заробітчани розбилися в ДТП після того, як розписалися: впізнали по чеках з магазину.

Знай.uа писав, п'яний водій забрав життя чотирьох дітей, і тепер може сісти на 25 років: "Ти вирвав моє серце".