Популярний український гуморист, резидент студії "Квартал 95", ведучий шоу "Ліга сміху" Євген Кошовий буквально днями відсвяткував свій 38-й день народження. Тепер прийшов час для зізнань, комік розповів, як пройшло його свято, враховуючи, що в Києві діють суворі обмеження пов'язані з локдауном.

У середу, 7 квітня, акторові студії "Квартал 95" виповнилося 38 років. Першу половину святкового дня артист провів на роботі, так як повним ходом йде репетиційний процес майбутнього концерту. Незважаючи на те, що глядачам повернули гроші за квитки і в залі нікого не буде, актори продовжують виконувати свою роботу і репетирувати.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету "Світського життя" з Катериною Осадчою під назвою "Як локдаун впливає на настрій Євгена Кошового". Сюжет вже можна переглянути у мережі YouTube.

Євген Кошовий був дуже здивований тим, як зустріли його колеги. Зірку вітали в кімнаті, прикрашеній кулями, підготували торт, подарунки і конфетті. Комік залишився в захваті від вітального заходу від колег і друзів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Євген Кошовий, скріншот відео
Євген Кошовий, скріншот відео

"Це було дуже несподівано, я приїхав як завжди на репетицію, а мене зустрічають камери, кульки і свічки. Начебто і не ювілей, але дуже приємно, що всі так подбали і все організували. Люблю всіх", - зазначив в інтерв'ю Євген Кошовий.

Вечір Євген Кошовий провів у колі сім'ї. Враховуючи карантинні обмеження та зайнятість на роботі великого святкування не було. Також Євген Кошовий розповів про те, до якого косметолога ходить і думає, що "до старості залишилося років п'ять".

Раніше повідомляли, Олександр Пікалов з "Квартал 95" розповів про свою смерть: "Вінок ніхто не подарував".

Як повідомляв Знай.uа, Євгену Кошовому з "Квартал-95" влаштували ранок щастя з віскі і яблуками: "Дуже задоволений".

Знай.uа писав, Олександр Пікалов з "Квартал 95" вивалив "гідність" просто на зйомках: "Чакра відкрилася".