Відома українська актриса Ольга Сумська порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео.

А нещодавно молодша донька 54-річної знаменитості та її чоловіка Віталія Борисюка, 19-річна Анна, дала відверте інтерв'ю шоу "Зірковий шлях", розповівши про булінг у школі, стосунки з сестрою Тонею Паперною та навчання.

Зараз дівчина навчається на другому курсі Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого, де, за словами Ольги, вчилася вся їхня акторська династія, якій вже більше 150 років. А ось в школі юна зірка стала жертвою булінгу, причому не тільки з боку однокласників, а й з боку вчителів.

Про те, як над Анею знущалися в навчальному закладі красуня вирішила розповісти батькам тільки після завершення школи.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Донька Олі Сумської розповіла про шкільний булінг.

Багатьом здається, що зіркові діти не мають турбот. Втім, часто така думка — ілюзія.

Анна Борисюк @annborisyuk розповіла @zirkovyi_shlyah, які знущання пережила у школі, що про це думає її мама @olgasumska та чи спілкується зі старшою сестрою — Антоніною Паперною @tony__pepper."

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.