Стало відомо про те, що помер відомий білоруський музикант, а також соліст гурту "Пісняри" Леонід Борткевич. Чоловікові був 71 рік.

Інформація про це з'явилася на сторінці співачка Ірини видової, а через деякий час це підтвердили на офіційному акаунті гурту "Пісняри" в соціальній мережі Facebook.

Звістка про смерть музиканта, фото: скріншот
Звістка про смерть музиканта, фото: скріншот

Смерть настала у вівторок, 13 квітня. Півтора місяці чоловік не дожив до свого 72 дня народження.

Відомий Леонід Борткевич публіці був завдяки неймовірному виконанню пісень гурту " Пісняри". Більшість з них стали народними хітами - "Александріна", "Білорусія", "Березовий сік", "Вероніка" і так далі.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Леонід Борткевич, фото: Sputnik
Леонід Борткевич, фото: Sputnik

Він був солістом цієї групи двічі. Спочатку з 1970 по 1980 рік, а потім вже з 1999 по 2003.

Про особисте життя чоловіка відомо не так багато. Він був одружений за своє життя тричі, і від кожного шлюбу у нього є син. Від першої дружини Ольги Шумакової у нього народився син Олексій. Через п'ять років, в 1978 році народився син Річард, від гімнастки Ольги Корбут. Вони, до слова, прожили в шлюбі 22 роки.

І останньою його дружиною стала модель Тетяна Родянко, вона на 36 років молодша за Леоніда, і в 2005 році народила йому знову сина, Крістіана.

Музикант також був громадянином двох країн, так як в 1989 році з тодішньою дружиною вони переїхали в США, але, в 2000 повернулися назад.

Нагадаємо, що загибель Сергія Корольова з Brutto засмутила світ, соратник Міхалка помер від раку: "зворушливо тебе обіймала".

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимиру Івасюку-72: топ фактів про маестро, який подарував світові "Червону руту".

Також Знай.uа писав, що на Франківщині помер колега Ель Кравчука та Левка Дурка: українці обожнювали його у 90-ті.