Учасниць відвертої фотосесії на прозорому балконі в Дубаї відпустили з в'язниці і вони вже прилетіли додому, в Україну. Вони пробули у в'язниці 9 днів.

В аеропорту дівчат, які після голого інциденту стали популярними, зустрічали не тільки рідні, а й ЗМІ. Однак від виду камер дівчата йшли і не давали коментарів.

Рейс з ОАЕ прибув до Києва пізно. Одна з дівчат-візажистка Катерина Кащенко-заявила, що це були "просто ню-фотографії і нічого іншого".

Одна з них зазначила, що 9 днів у в'язниці були для неї жахливими. Інша дівчина сама зважилася розповісти про те, як пережила це непросте випробування.

"Я прилетіла, слава богу, в Україну. Це був справжній жах і кошмар, я нікому не побажаю такого випробувати. Слава богу, ми молилися щодня, щоб повернутися в Україну і ми нарешті тут. Просто неймовірне щастя", - каже дівчина.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Відомо, що всього до Києва прилетіло 11 учасниць фотосесії, а в однієї дівчини виявили коронавірус і вона прилетить в Україну пізніше.

Також одна з учасниць скандальної фотосесії розповіла про те, що відбувалося і розвіяла чутки навколо цієї історії і уточнила, що "ніяких ескортниць" серед них не було, а були "дівчатка, максимум знімалися для Playboy".

" Фарту масті, ментам - по пащі, хлопці! Я відкинулася. Спасибі всім, хто переживав за мене, скоро будуть подробиці, історії бійки за хліб та інше. Всіх люблю, Цілую", - каже дівчина.

Раніше ми повідомляли, Українки порадували арабських шейхів голими принадами в Дубаї, загрожує в'язниця.

Як повідомляв "Знай.uа", сім'я однієї з абсолютно голих українок в Дубаї не знала про пригоди дочки, працювала нібито моделлю.

Також "Знай.uа" писав, що абсолютно голі Українки затримані в Дубаї, за законами шаріату їм загрожує в'язниця.