Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість, як і більшість зірок шоу-бізнесу, створила аккаунт в популярній соціальній мережі TikTok, де вже встигла обзавестися цілою армією шанувальників з більш ніж мільйоном фоловерів.

Так, артистка, яка є однією з членів журі російської версії шоу "Маска", з'явилася перед камерою в несподіваному образі. Красуня приміряла білосніжну сукню в горошок, вінок, прикрашений масивними квітами, доповнивши вбрання макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах і аксесуарами у вигляді намиста з дрібними намистинами.

Фішкою образу зірки стали "зрощені" густі брови, завдяки яким можна з легкістю відкинути всі сумніви в здогадах, кого ж пародіює Регіна - Тодоренко постала в образі культової мексиканської художниці Фріди Кало.

@reginatodorenko

А такое видали? #регинатодоренко кто первый угадает, чей образ я воплотила, залайкаюююююю❤️

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще
♬ I'm So Pretty - chunkymonkeeyy

"А таке бачили?

#регінатодоренко хто перший вгадає, чий образ я втілила, залайкаююююю❤️"

Варто відзначити, що раніше ведуча вже з'являлася з наклеєною рослинністю на обличчі - з грайливими вусами і в брючному костюмі. Крім цього, Тодоренко змінювала різні образи, від зухвалої Емі Уайнхаус і Клеопатри до милої героїні аніме зі світлим волоссям і ніжної ельфійки з рожевою перукою на голові.

@reginatodorenko

Такие дела )

♬ оригинальный звук - kagramana