Стало відомо про те, що на сайті президента України з'явилася нова петиція, і пов'язана вона з техоглядом для громадян.

Автором ініціативи став Степаненко Олександр Васильович. Він запропонував владі не приймати закон, який стосується технічного огляду для приватних автомобілів українців.

На його думку це лише зміцнить корупцію в нашій країні, і це не просто слова, а вже доведено на прикладі автобусів, які перевозять пасажирів. Після техогляду маршрутки продовжують їздити, незважаючи на плачевний стан. А потім, на ходу у них відвалюються колеса.

Петиція на сайті президента, фото: скріншот на сайті президента, фото: скріншот
Петиція на сайті президента, фото: скріншот на сайті президента, фото: скріншот

Тому, техогляд може призвести до ще більшої корупції, а це обкрадає українських водіїв.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Якщо проведення техогляду в Україні сильно зменшить аварійність на дорогах, коли він повинен бути обов'язково безкоштовним, і ніяк інакше, вважає Степаненко Олександр.

Маршрутки, фото: Unian
Маршрутки, фото: Unian

Петиція з'явилася на сайті президента України в понеділок, 12 квітня, і за добу набрала 21 підпис, з 25 тисяч необхідних. В українців є ще три місяці на те, що вирішити, чи підтримують вони цю ініціативу, чи все ж ні.

Нагадаємо, раніше У Дніпрі забита маршрутка "розбулася" на ходу, кадри за крок від трагедії. Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "Hyevuy_Dnepr".

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Києві маршрутка "роззулася" на ходу, втративши колесо і репутацію-відео за крок від аварії

Також "Знай.ua" писав, що У Києві розлютилася маршрутка " роззулася "на ходу:" Колеса? Це зайве".