У мережі розповіли зворушливу історію про маленького хлопчика і собаку Фунуей з Канади. Вони разом ростуть і пізнають цей світ.

Лендон важить в чотири рази менше, ніж його німецький друг, але, це не заважає їм проводити час разом. Вони то грають в хованки, то гуляють просто по вулиці, і більше того, разом обожнюють Хокей.

Знайомі з першого дня життя Лендона, пес постійно знаходився поруч, полюбив малюка, і з тих пір не розлучаються ні на хвилину.

Малюк знає, що пес завжди підтримає будь-яку його затію, завжди прийде на допомогу, їли це необхідно, і вирішить проблеми.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ось він, приклад справжньої, ідеальної дружби.

У них є навіть своя сторінка в соціальній мережі Instagram, за якою стежать понад 36 тисяч осіб. Люди натхнені цією історією дружби хлопчика з величезною собакою.

Там постійно з'являються нові фотографії з їх прогулянок, або просто ролики того, як вони грають в будинку або на вулиці в різні ігри.

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві ворона стала візитною карткою ринку.

Пернатого мешканця ринку назвали Кирилом - це сіра ворона. Птах подружився з продавцями і користується великими привілеями.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі собака та Кіт працюють терапевтами.

У Тернополі кіт і собака працюють з дітьми з інвалідністю. Їх незвичайна робота полягає в грі з дітьми, а професія називається каністерапевт. Тварини працюють у Тернопільському обласному центрі комплексної реабілітації осіб з інвалідністю.

Нещодавно Знай передавав, що кішка врятувала життя своєму господареві.