Як відомо, в Україні триває показ нового сезону головного вокального шоу "Голос країни 11". Позаду вже перший прямий ефір, і накопичилося безліч різного матеріалу, який не увійшов нікуди.

На офіційному акаунті проекту вирішили, що пропадати цьому не можна, і обов'язково потрібно показати все глядачам, адже, вони жадають ексклюзиву.

У новому ролику показали як артисти виспівуються, діляться своїми переживаннями один з одним. З'явилися також і самі тренери на ролику, зокрема, Тіна Кароль, яка репетирувала з учасниками зі своєї команди.

Учасники не показували своїх хвилювань, і намагалися залишатися на позитиві. Всі прекрасно розуміли, що комусь належить піти в цей вечір, тому викладалися по повній.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

З 20 артистів в наступний прямий ефір пройшло лише 8, по 2 від кожного тренера. Що буде далі стане зрозуміло після наступного випуску, який за планом відбудеться в неділю, 18 квітня на телеканалі 1+1.

У коментарях користувачі почали писати: "Чи можемо ми подивитися ексклюзивні кадри з Даном і Тіною?", "Чвертьфіналу була просто WOW👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏", "Вау, аж захотілося теж туди".

Раніше повідомляли, 54-річна Ольга Сумська перевтілилася в Дженіфер Лопес: "спокусливий образ".

Як повідомляв Знай.uа, Позитив запросив у гості Олю Полякову, але всі захотіли Тіну Кароль: "Потап вирішує це?".

Знай.ua писав, Наталія Могилевська зізналася, що відчуває щоденний стрес: "нестерпно".