Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила серію спокусливих фото зі свіжої зйомки, примірявши напівпрозоре вбрання чорного кольору в сіточку і шкіряні рукавички.

Жіночний образ артистка доповнила зачіскою з кучерявими локонами і макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах, приймаючи пікантну позу. Зірка грайливо висунула язик, облизуючи власне відображення в дзеркалі і дивлячись при цьому в камеру. Красуня зізналася, що за допомогою кадру вирішила додати "трохи року" вівторку.

"Трохи року цього вівторка)

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Любите кольоровий рок або чб?"

Фолловери не пройшли повз, обговорюючи такий провокаційний пост Даші: "мені прямо kiss відгукнулися 🤘 🏻 бомба! Дуже круто, люблю таке! 🖤 ", "Обидва подобаються", " Супер!!!🔥 🔥 🔥 ", "Леонтьєв вже не той", " я так взимку до турніка премерзь🔥 👏))"," кучерява Ой ошатна кучерява красива"," нагадує фільм жахів😀"," швидше містики"," обидва круті😍","прикольно)".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.