Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості _fantina з'явився яскравий фото-колаж з Тіною, зроблений зі знімків з першого прямого ефіру шоу "Голос країни 11". Так, артистка приміряла розкішну вечірню сукню салатового кольору з тонкими бретелями і глибоким декольте, а також блискучим срібним принтом.

Зірка доповнила жіночний образ туфлями-човниками чорного кольору, нюдовим макіяжем, а також аксесуарами у вигляді масивних сережок і каблучки. Аудиторія красуні запропонувала шанувальникам оцінити незвичайний стиль кумира.

"Сподобався образ Тіночки на @goloskrainy_official ?

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Так / Ні?👇"

Фолловери не пройшли повз: "головного аксесуара не вистачає...Балана на шиї...😂😂😂", "Так. Дуже. Весняний настрій)", " Дуже-дуже! 💚 💚 💚 💚 💚 ", "про всіх ти вбраннях хороша😍 а красу вбити не можна👏 🔥 🙌❤️", " вона завжди красуня.", "Тааааааааааааааак❤️", " не, занадто яскраво ((","Образ супер молодець❤️".