З Одеської області прийшли дуже трагічні новини. У місті Подольськ по-звірячому зарізали чоловіка і жінку. Даний злочин дійсно можна назвати "звірячим", адже тіла знайшли роздягненими і затягнули в такому вигляді на ліжко.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Одеса як вона є".

Інцидент у Подільську, фото: Нацполіція
Інцидент у Подільську, фото: Нацполіція

Убитими виявилася пара - 43-річна Тетяна та її нинішній чоловік 57-річний Володимир. Як розповіла сусідка журналістам і поліції, ввечері понеділка, 12 квітня, вже покійні вживали спиртні напої. В цей час приїхав колишній співмешканець загиблої жінки, випив разом з ними і поїхав.

Інцидент у Подільську, фото: Нацполіція
Інцидент у Подільську, фото: Нацполіція

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На ранок сусідка як зазвичай пішла будити Тетяну, але ніхто не відреагував. Тоді жінка вирішила зайти в будинок, де від побаченого була просто шокована. Вона ж і подзвонила до поліції. Службовий пес привів до колишнього співмешканця загиблої - Андрія, який вже у вівторок, 13 квітня, давав свідчення у справі.

Обережно! Наступний кадр - оперативна зйомка, не для слабкодухих і суворо для повнолітніх!

Інцидент у Подільську, фото: Нацполіція
Інцидент у Подільську, фото: Нацполіція

Також Telegram-канал "Одеса як вона є" повідомляє наступне, що поліція підозрює у вбивстві колишнього чоловіка жінки, який напередодні ввечері розпивав спиртні напої з сім'єю. На нього ж вказав службовий пес, який слідами привів поліцію до будинку підозрюваного, Андрія Шевчука.

Однак з упевненістю звинувачувати "колишнього" поки не можна, в цьому розбиратимуться співробітники правоохоронних органів.

Раніше повідомляли, відомого мільйонера жорстоко зарізали у власному будинку: підозрюють родича.

Як повідомляв Знай.uа, мачуха поглумилася на прийомною донькою шлангом і кочергою через четвірки.

Знай.uа писав, 24-річний хлопець жорстоко розправився з дівчиною і засунув тіло в сумку: "Задушив, а після...".