Віктор Павлік - відомий український співак, який не надто часто ділиться зі своїми шанувальниками будь-якими публікаціями, будь то фотографії або відео, в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 80 тисяч осіб.

Зараз чоловік у всю готується знову стати батьком, адже вже через лічені тижні його 26-річна дружина Катерина Репяхова народить дитину. На сторінці телешоу "Зірковий шлях" в соцмережі з'явилося кілька фотографій Віктора Павлика. Одна з них була зроблена ще в 2000-х роках, друга - зараз.

Віктор Павлік з дружиною, instagram.com/otdohniua
Віктор Павлік з дружиною, instagram.com/otdohniua

Фанатам поставили запитання про творчість виконавця. Чи люблять вони його пісні, і якщо так, то яка найулюбленіша.

"Віктор Павлик у 2000-х і зараз⭐ друзі, а ви любите пісні @viktorpavlik? Яка ваша улюблена? Діліться в коментарях 💥", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Ні обіцянок, ні прощень❤️", "Ось ще той Бабій, 4 жінок поміняв", "в 2000 на Монатіка схожий)", "Покращав тільки😂🔥", "Так, чому люди старіють!!", "Люблю пісні. Найулюбленіша: "Все пройшло"👏", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Віктор Павлік)
Коментарі, скріншот: Instagram (Віктор Павлік)

Нагадаємо, вагітна Дружина Віктора Павлика показала своїх зайчиків: до Великодня готова. На опублікованому відео можна побачити Катерину Репяхову в блідо-рожевій кофті.

Як повідомляв "Знай.ua", Віктор Павлик показав свою паску: оселедець, капуста, аджика

Знай.ua писав, Віктор Павлик запалив з двома красунями, поки вагітна дружина вдома: "З ранку до ночі"