Досвідчені городники знають маленькі секрети для того, щоб виростити щедрий урожай різних культур. Наприклад, для хорошого врожаю кабачків, потрібно садити їх ребром.

Садимо насіння ребром. Для швидкого врожаю влітку сіємо кабачки весь травень. Для зимового зберігання-з 1 по 10 червня. Підходить для насіння напівперепрілий компост, в якому ще не завершено розкладання органіки.

Робимо грядку висотою 40-45 см, A в ній лунки, розміром C кулак (5-8 см глибиною). У кожну лунку визначаємо по 2 насіння і ставимо їх обов'язково ребром. Зверху трохи землі, поливаємо по 1 літру на кожну рослину і вкриваємо плівкою.

- Висаджуємо місячну розсаду

Висаджувати потрібно ввечері або в похмуру погоду в торф'яних горщиках або кубиках діаметром не менше 10 сантиметрів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В землі заздалегідь робимо лунки глибиною 15-20 і шириною 30-35 сантиметрів, заповнюємо їх дерново-перегнійної сумішшю, поливаємо і встановлюємо плівкові укриття.

- Рослини під парасольку

Кабачки не вимагають багато поливу, на відміну від огірків. У спеку ллємо воду в кільцеву канавку навколо стебла раз в тиждень по 8-10 літрів води на один квадратний метр.

Раніше ми повідомляли, як здивувати сусідів і виростити мініатюрну буряк, поради городникам.

Як повідомляв "Знай.uа", хитрощі городника, як виростити приголомшливий урожай часнику.

Також "Знай.uа" писав, що в Україні стартував дачний сезон, які правила потрібно знати при виборі насіння і саджанців.