Стало відомо, що 12 квітня, близько 23:00, в аеропорту Внуково сталася бійка між сином колишнього глави Північної Осетії і Володимира Жириновського.

Чоловіки разом прибули з Владикавказа і влаштували бійку. Зовсім недавно батька Зелімхана В'ячеслава Бітарова президент РФ відправив у відставку. І його син щось не поділив з позашлюбним сином глави ЛДПР (Ліберально-демократична партія Росії) Олегом Ейдельштейном.

Олег Ейдельштейн, скріншот: Youtube
Олег Ейдельштейн, скріншот: Youtube

Найімовірніше, суперечка виникла про політику. Бо синочок Жириновського теж пов'язаний з Осетією, бо брав участь там в останніх виборах до парламенту республіки. В результаті бійки Бітаров завдав Ейдельштейну мінімум чотири удари в голосу, після чого син лідера ЛДПР написав заяву в поліцію.

"Ваш час закінчився, єб***и вас будемо", - сказав Олег Ейдельштейн, за словами очевидців.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Саме це і стало причиною бійки між ними, так як батько Зелимхана Бітарова керував Північною Осетією протягом близько п'яти років і пішов у відставку 9 квітня. Але ось Ейдельштейн представникам правоохоронних органів розповів, що підійшов до Бітарова і м'яко поцікавився долею його батька. Але хто кого образив, встановлять слідчі.

Зелімхан Бітаров, скріншот: Youtube
Зелімхан Бітаров, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Жириновський запропонував встановити обмеження по вазі: "Для чиновника - 100 кг, для росіян - 80"

Як повідомляв "Знай.ua", побічний ефект вакцини РФ? Жириновський заявив про захоплення України

Знай.ua писав, Ленін Росії не потрібен: Жириновський виступив з пропозицією продати вождя