У Російській Федерації забили тривогу через масове вимирання річкових жителів – на березі річки виявили сотні мертвих тіл жаб.

Про подробиці події пишуть місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що моторошну знахідку виявили в селищі Кукан, що неподалік від міста Хабаровськ, РФ. Місцеві помітили на березі водойми сотні мертвих тіл жаб і мальків, у зв'язку з чим забили тривогу в соціальних мережах.

За час, поки інформація дісталася до відповідних відомств, навколо події почали будувати різні теорії. Найочевиднішою виявилася забруднення водойми, проте деякі встигли додуматися про вторгнення інопланетян і подібного.

Мертві жаби / фото: соцмережі
Мертві жаби / фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

За словами фахівців Мінприроди, причини цього рідкісного природного явища можуть бути пов'язані, як з людським фактором, так і з абсолютно природними сезонними явищами, наприклад, з холодною весною. На місце екологічної НП готується виїхати робоча міжвідомча група.

У відомстві повідомили, що незабаром з водойми візьмуть проби води і відправлять їх на лабораторний аналіз. Після отримання відповідей на них і дослідження проб води буде ясно чи йде мова про скидання в акваторію токсичних речовин, або земноводні загинули через раптові заморозки.

Нагадаємо, що українець влаштував козяче гетто, бідолахи вмирали десятками:"хотів допомогти".

Як повідомляв портал Знай.uа, Азовське море в Приморському Посаді "втекло" від відпочиваючих.

Також Знай.uа писав, що під Дніпром на березі знайшли сотні мертвих тіл риби, якій ніколи не стати таранкою.