Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Ще недавно стало відомо, що жінка зважилася на спонтанну поїздку в Мексику з іншими представницями прекрасної статі і без Олексія Потапенко. А зараз Каменських і зовсім вирішила здивувати публіку фотографіями "До/Після", на яких постала із зайвою вагою, спочатку соромлячись показувати їх на загальний огляд.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"До/Після... Ви знаєте, я багато років соромилася виставляти ці фото. І раніше ніколи б не показала їх. Проте ... реаліті так реаліті😊 я завжди максимально відкрита з вами, і хоч я довго соромилася і переживала, і дуже часто не сприймала себе, зараз я прийшла до того що ми повинні... Ми просто зобов'язані‼️любить ️ любити себе. Неважливо, скільки кілограм, неважливо, як ми виглядаємо. Головне-це прагнення і бажання ставати краще і сприймати саму себе. Ставати краще і йти до прийняття себе не для інших, не для коментарів, не для громадської думки", - заявила Настя Каменських.

Настя Каменських, скріншот з YouTube
Настя Каменських, скріншот з YouTube

І додала, що все повинно робитися виключно для себе. А сама вона дуже рада, що прийшла до цього. І все одно, що іноді можуть додаватися або зменшуватися кілограми. Каменських готова до осуду, до негативних коментарів не тільки через зайву вагу в минулому, але і за велику кількість тренувань, правильного харчування зараз. Однак співачка все ж не відповідає ідеалам 90-60-90 і любить себе такою, яка вона є.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Настя Каменських, скріншот: Instagram
Настя Каменських, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Потап підкорив Каменських романтичним сюрпризом: тисячі кілометрів - не перешкода.

Як повідомляв "Знай.ua", образи Насті Каменських на "Масці" змусили глядачів проковтнути язик: "Не боялася"

Знай.ua писав, Настя Каменських поділилася виглядом своїх форм зверху вниз: "Приподнялось..."