Відома українська телеведуча Ольга Фреймут порадувала українців новиною про церемонію нагородження найпривабливіших роботодавців України.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Ольга Фреймут відома українцям завдяки програмі "Ревізор" на "Новому каналі" та "Інспектор Фреймут" на "1+1". Зараз дівчина відлучилася від ролі телеведучої на популярних телеканалах, приділяючи більше часу бізнесу і веденню соціальних мереж. В Instagram Фреймут любить давати шанувальникам цінні поради з етикету, а також розповідати про своє життя.

Цього разу телеведуча вирішила порадувати шанувальників новиною, повідомивши, що вона втретє стала ведучою церемонії нагородження найпривабливіших роботодавців України Randstad Employer Brand Research.

Пост Ольги Фреймут в Instagram / скріншот
Пост Ольги Фреймут в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фреймут розповіла, що на церемонії глядачі дізнаються про критерії вибору роботодавців українцями цього року, що приваблює працівників і навпаки, відштовхує їх, як пандемія коронавірусу COVID-19 вплинула на ринок праці та інше. Крім цього, буде проведена сама церемонія нагородження на найпривабливішого роботодавця України.

До посту телеведуча прикріпила ніжний чорно-білий знімок, на якому постала в чорній сукні з мереживом і яскравим макіяжем очей.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут в білому потрапила до Бога: "потойбічний світ..".

Як повідомляв портал Знай.uа, Фреймут відверто розповіла про маму і" стерильне "дитинство - "кузени боялися приходити до мене".

Також Знай.uа писав, що Ольга Фреймут навчила українців правильно свербіти.