Українська блогерка і учасниця "Топ-модель по-українськи" Анна Сулима заявила, що стала "лже бабусею".

Детальніше про це дівчина розповіла в Insta-stories.

Анна Сулима стала відома українцям після другого сезону реаліті "Топ-модель по-українськи", де створила образ пацанки, проте з модельними завданнями справлялася непогано.

Минулого року дівчина повернулася на проект "Супер топ-модель по-українськи", тільки вже не як стандартна модель, а як плюс-сайз. Навіть перетворення не допомогло їй просунутися в проекті, оскільки суддів не влаштувала її робота і вона пішла ще в першому випуску.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Тепер Анна Сулима розповідає шанувальникам в соціальних мережах про своє життя і активно веде блог. Нещодавно вона зізналася фанатам, що стала "лже бабусею".

Справа в тому, що її собака молі під час тічки почала спаровуватися з другою собакою моделі Стічем. Однак через те, що кобель був кастрований, молі не змогла завагітніти, але її організм вже підготувався до цього. Ветеринари заявили Сулимі, що у собаки просто лже вагітність.

" я стала лже бабусею. М-м-м, фантастика", - заявила Анна Сулима.

Нагадаємо, що Аня Сулима похвалилася самим "дурним" тату, яке у неї набито в інтимному місці.

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниці ВТМПУ вразили змінами після сезонів: ви не впізнаєте.

Також Знай.uа писав, що Костромічова без брів потрапила на" Оскар "з учасницями" СТМПУ":"агресивно не розумію".