Відомий американський діджей, виконавець, композитор, А також мультиінструменталіст, що працює в різних жанрах, включаючи електроніку, поп-музику, рок і панк, Річард Мелвілл Холл, більш відомий під псевдонімом Moby досить часто ділиться зі своїми шанувальниками всілякими публікаціями на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 450 тисяч чоловік.

При цьому чоловік продовжує наполягати на відносинах, які нібито були між ним і знаменитою актрисою Наталі Портман. Її ви можете знати за такими фільмами, як "Леон", "Чорний лебідь", "Джекі", "Брати", "Близькість" і багато інших.

Він зазначає, що все почалося тоді, коли їй було 20 років. Тоді вона прийшла на його концерт, фліртувала з ним за лаштунками, а також була не проти продовження знайомства. Однак пішла до іншого вже через два тижні. А ось Наталі Портман пам'ятає все по-іншому. За її словами, діджей тоді вживав наркотики і спиртне, і стрьомно "підкочував" до неї, коли їй було всього 18 років.

Наталі Портман, фото: lifestyle.24tv.ua
Наталі Портман, фото: lifestyle.24tv.ua

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Moby ж зараховує її до числа своїх колишніх і виділив актрисі кілька сторінок в своїх мемуарах під назвою "все летить до чортів". Він також розповів, як цілувався з нею і спав в одному ліжку в гуртожитку.

Нагадаємо, "Одного разу я мало не помер після п'янки": топ-10 знаменитостей, які сказали " ні " алкоголю

Як повідомляв "Знай.ua", киянка Міла Йовович підкорила Голлівуд: історія успіху Українки, яка знайшла свій "П'ятий елемент"

Знай.ua писав, Леон б плакав: Наталі Портман змінила принципам і подалася в супергерої