Дівчина з Детройту (США) збільшувала собі сідниці нелегальними філерами з цементу і ледь не померла. Про це повідомляє The Sun.

23-річна Кармелло пояснила, що в минулому вона не цінувала свою натуральну зовнішність.

"Я ніколи не була задоволена тим, як я виглядаю. Після того, як я зважилася на збільшення, я стала залежна від цієї процедури. До ін'єкцій я носила одяг розміру S, а тепер я купую L", - заявила вона.

За даними видання, американці не по кишені дорогі процедури в клініках. Тому вона робить ін'єкції у фахівця без освіти нелегальними філерами, які містять небезпечні для здоров'я метали і цемент.

Кармелло, фото The Sun
Кармелло, фото The Sun

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Кармелло зізналася, що всього за три роки їй ввели близько двох літрів цієї речовини і зробили 54 уколи.

"Якщо я зроблю ще 36 ін'єкцій, мої сідниці точно стануть ідеальними", - запевнила жінка.

Під час одного з сеансів вона помітила, що її "косметолог" використовувала суперклей, щоб закупорити їм рани, що утворилися на її тілі. Після цього вона звернулася до лікаря.

"Ін'єкції нелегальними філерами викликають тромби та інсульти, а також призводять до ампутацій і смерті. Ви буквально віддаєте своє життя в руки абсолютно неосвіченої жінки, яка впорскує в вас незрозуміло що. Ви повинні негайно припинити ці процедури. Достатньо одного уколу, щоб убити вас", - попередив лікар.

Нагадаємо, дівчина поплатилася життям за силіконові імплантати.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова показала перекачене філерами обличчя.

Також портал Знай.uа писав, що відома співачка показала себе до і після пластики.