Жінка з валлійського міста Суонсі знайшла на пляжі тіло невідомої морської істоти, яке розкладається. Про це повідомляє видання Wales Online.

Відомо, що інцидент стався 8 квітня в місті Порткол, графство Брідженд. 33-річна прибиральниця Ліза Річард (Lisa Richard) поїхала гуляти з собаками на пляж.

Вона побачила на березі дивну мертву істоту. У неї були чотири лапи, схожі на плавники. Потім на узбережжі зібрався цілий натовп бажаючих подивитися ближче на загадкове створіння. За словами Лізи, довжина істоти становила близько півтора метрів.

фото Lisa Jlo Richard/Facebook
фото Lisa Jlo Richard/Facebook

Стан знайденої Річард істоти дозволяє припустити, що вона померла досить давно. Через те, що тіло тварини сильно розклалося, ідентифікувати її буде складно. За версією місцевих жителів, це може бути мертвий тюлень. Іноді вони зустрічаються в цьому регіоні, хоча зазвичай їх спостерігають західніше і ближче до кінця року.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше ми писали про те, що місцеві жителі прогулювалися пляжем Брод-Хейвен-Саут в Австралії, що виходить на Атлантичний океан, і знайшли морське чудовисько.

Нагадаємо, в Антарктиді виявили невідомих тварин під 900-метровим льодовиком.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Австралії вперше за 120 років знайшли глибинного гіганта вище Емпайр-стейт-Білдінг.

Також портал Знай.uа писав, що рибалка зловив біля берегів Індонезії дитинча акули з "людським" обличчям.