Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні відео, і цей раз не став винятком.

Красуня показала кумедний ролик, де приміряла розкішну шовкову сукню темно-синього кольору з глибоким декольте, танцюючи на терасі з видом на вечірню столицю і висотки. Зірка доповнила жіночний образ ніжним нюдовим макіяжем, а також масивними аксесуарами у вигляді золотого намиста, сережок і браслета-манжета.

У яскравому відео Наталя трепетно зізналася в любові своїм шанувальникам, запевнивши, що вважає кожного з них ідеальним. У публікації Могилевська креативно спростовує те, що ідеальних людей у світі не існує, посилаючи аудиторії повітряні поцілунки і грайливі погляди.

@nataliya_mogilevskaya

Вы, мои идеальные❤️#рек #рекомендации

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще
♬ foot fungus - xxtristanxo

"Кажуть, що ідеальних людей не буває...

А ми з тобою що?

Жарт?!

Ви, мої ідеальні❤️"

@nataliya_mogilevskaya

Снимайте под этот звук, буду вас лайкать❤️#рек #рекомендации

♬ Полюби меня такой - Наталья Могилевская