Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість, як і більшість зірок шоу-бізнесу, створив аккаунт в популярній соціальній мережі TikTok, де вже встиг обзавестися цілою армією шанувальників з більш ніж 86 тисяч фоловерів.

Так, артист вирішив показати, як виглядав ще до весілля з Надею Дорофєєвою в 2015 році, адже робив коханій пропозицію руки і серця цілих 3 рази. Тоді Володимиру було 26 років і він був телеведучим одного з тревел-шоу. Шанувальники не змогли не помітити, як сильно змінився чоловік в кращу сторону за невеликий проміжок часу - Дантес схуд і кардинально змінив імідж.

Шоумен пожартував, що ці архівні фото повинні надихнути всіх хлопців, які бояться пропонувати своїм коханим вийти заміж за себе, а також зазначив, що так сильно змінився завдяки весіллю і Наді.

@vladimirdantes

#сменавнешности смотрите что свадьба с людьми делает😂😂😂

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
♬ Ride It - Jay Sean

"Якщо ви боїтеся пропонувати своїй коханій вийти заміж за себе, то подивіться, в якому вигляді це зробив я))

І як мене змінило це весілля))"