Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським.

Артисти проводять багато часу разом, в тому числі знімають різні забавні ролики для соціальної мережі TikTok, де у Аліни вже є своя армія фанатів з майже 48 тисяч фоловерів. На цей раз зірка з'явилася в кадрі одна, позуючи на темному тлі і "примірявши" так звану маску, завдяки якій у красуні виступив милий рум'янець на щоках.

Гросу була незадоволена тим, що коханий може забороняти їй що-небудь - як правило, в такому випадку виконавиці хочеться не послухатися хлопця, що і показала Аліна, розігруючи забавну сценку. Дівчина нібито пригадала біблійну притчу про перших людей на Землі, Адама і Єву, нагадуючи, що Єва не послухалася навіть Бога і з'їла заборонене яблуко.

"Mood:хлопець каже мені "чогось там не роби.."

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

@grosu.official

Mood: Парень говорит мне « чёто там не делай..» #хочувтоп #хочуврекомендации #тренды #топ #рек #реки #рекомендации

♬ оригинальный звук - 🦋НАРГИС 🦋

"Коли Бог сказав Єві не їсти плід з дерева, вона з'їла плід з дерева! Вона не послухалася Бога!

А ти хочеш, щоб вона слухала тебе?"

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу