Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярну серед зірок шоу-бізнесу соціальну мережу TikTok, де у Аліни вже є своя армія фанатів з майже 48 тисяч фоловерів.

Так, артистка позувала в затишній домашній обстановці, примірявши чорний спортивний костюм і змінивши довге світле волосся на численні дрібні кіски. Зірка доповнила образ ніжним нюдовим макіяжем, проте виглядала сумною. Причиною поганого настрою красуні стала кількість переглядів її роликів на TikTok - Аліна нібито зізналася, що до ранку хоче набрати під сумним відео хоча б один перегляд.

@grosu.official

Грустненько 🙄

♬ оригинальный звук - STERVELLA

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"А можна коли я вранці встану, тут буде 1 перегляд хоча б?

Дякую...

Сумненько 🙄"

Фолловери не пройшли повз, проте почали підбадьорювати Гросу, радячи додати впевненості в собі. Також аудиторія виконавиці засипала її компліментами, трепетно називаючи "красунею"і "мілашкою".

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу