Відома українська спортсменка, чемпіонка світу, а також Учасниця нового шоу перевтілень на телеканалі 1+1 Анна Різатдінова опублікувала новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram

Дівчина вирішила познайомити нових передплатників з собою, і розповіла кілька фактів про свою персону.

"Я - Аня, народилася в сонячному Сімферополі в 1993 році в сім'ї тренера з художньої гімнастики і капітана далекого плавання" - почала дівчина.

У п'ять років вона почала займатися гімнастикою, і відразу закохалася в цей вид спорту, з яким була разом протягом наступних 17 років.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

У 2016 році вона виконала свою давню мрію, і взяла медаль на Олімпійських іграх. Після цього вона вирішила, що можна завершувати кар'єру, і почала знову шукати себе.

Через рік після цього вона стала мамою, що стало для дівчини ще однією золотою медаллю. Син, якого вона назвала Роман, повністю змінив її, і показав всі принади материнства.

Два роки тому життя ніби почалося спочатку, адже Анна Різатдінова взяла участь у проекті «Танці з зірками». У 2020 була відкрита Академія, де дівчатка тренуються і йдуть до своїх цілей, як і сама Анна під час своєї спортивної кар'єри.

"Восени відбулася презентація книги "Мій роман зі спортом", на сторінках якої я виклала весь свій спортивний шлях» - продовжила колишня спортсменка.

Варто відзначити, що дитина у дівчини від відомо мільйонера і екс народного депутата Олександра Онищенка. Вони були разом протягом декількох років, після чого прийняли рішення розійтися. У серпні 2019 дівчина розповіла, що відбулося розлучення, але чоловік продовжує допомагати дитині.

Нагадаємо, колишня Онищенко Різатдінова зізналася, як підкорила "Холостяка" Мельника.

Як повідомляв Знай.ua, Осадча допитала "холостяка" Мельника про стосунки з Різатдіновою.

Також Знай.uа писав, що Анну Різатдінову коронували, Леся Нікітюк поповнила арсенал нагород олімпійської чемпіонки.