Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

А нещодавно чоловік знаменитості, співак Влад Топалов виклав зворушливе архівне фото з коханою, зроблене ще під час їхнього сімейного відпочинку на Балі взимку. Так, артист зобразив Регіну в номері готелю фактично оголеною - дружина грайливо прикривала тіло лише білосніжною ковдрою.

Зірка вирішив процитувати рядки з книги "Друге життя Уве" Фредріка Бакмана, зізнаючись таким чином в коханні Тодоренко. Влад видав, що часто думає, чому красуня вибрала саме його, а тому нерідко відчуває себе найщасливішим чоловіком на Землі.

"А Уве все гадав, ну чому вона вибрала його. Адже вона любить всякі абстрактні речі - музику там, книги, всякі чудові слова. Уве ж людина справи. Йому до душі викрутки і масляні фільтри.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Він йшов по життю, сунувши руки в кишені штанів. Вона - танцюючи.

- Одного сонячного променя досить, щоб прогнати всі тіні, — відповіла вона, коли він поцікавився, звідки в ній така собі прорва оптимізму.

Якийсь чернець на Ім'я Франциск написав це в одній з її книг.

- Кого-кого, а мене ти не проведеш, мій милий, - грайливо посміхнулася вона, забираючись до нього в оберемок. - Ти теж танцюєш, Уве, але всередині себе, коли ніхто не бачить.

Ось за це я тебе і люблю. Хочеш ти чи ні.

Фредрік Бакман, "Друге життя Уве"

Точно так само і я, часом, гадаю, за що вона вибрала мене️ ️ ️

Дякую, Господи 🙏 🏻

Я - найщасливіший на землі! Чого і вам бажаю!
💛"