Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала ніжне ранкове селфі, позуючи у власних апартаментах і насолоджуючись сонячними променями. Так, артистка приміряла чорну футболку-оверсайз, а також кардинально змінила зачіску - замість довгого прямого волосся аудиторія Анни побачила її з грайливими кучериками.

Зірка зізналася, що саме так виглядає її натуральне волосся після душу, проте ще в школі Сєдокову дражнили за дрібні локони. Красуня навіть обрізала волосся в 13 років, а після не раз з'являлася на публіці з довгим нарощеним волоссям, намагаючись сподобатися фанатам. Тепер же Анна зазначила, що найбільше хоче подобатися саме собі.

"Впізнали хто на фото?

Це ж я, справжня. Ось так моє волосся виглядає після душу.

Я стільки разів його випрямляла навіщось. Хотіла вам сподобатися .

Мене стільки разів дражнили за кучеряшки. І я їх відрізала в 13. Були довгі. Стали короткі.

Потім була низка довгого нарощеного волосся. Я хотіла вам сподобатися .

А тепер я хочу сподобатися собі ❤️"

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще