Стало відомо про те, що відомий артист Валерій Меладзе став батьком вшосте. Його дружина популярна співачка Альбіна Джанабаєва народила дочку.

Новоспечений батько особисто повідомив цю новину під час зйомок для розважальної програми. При цьому, примітно, що всього 5 днів тому Альбіна відсвяткувала свій 42-й день народження, і тут же зробила собі своєрідний подарунок.

Поки що подробиць про ім'я новонародженої дівчинки не надходило. Це вже третя спільна дитина для пари. Валерій Меладзе і Альбіна Джанабаєва виховують разом 17-річного Костянтина, а також 6-річного Луку. У артиста від першого шлюбу є ще три дочки.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Валерій прожив у шлюбі з першою дружиною Іриною більше 20 років, і паралельно будував відносини з Альбіною Джанабаєвою. Під час Цього і народився позашлюбний син Костянтин.

У 2012 році стало відомо, що відносини з Іриною закінчені, але, документи про розлучення були підписані тільки через 2 роки, в 2014. Тоді Альбіна Джанабаєва народила своєму чоловікові другого сина, якого вони назвали Лука.

Про те, що у пари народиться ще один малюк стало відомо всього місяць тому, дівчина розповіла про це на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, кохана Меладзе Джанабаєва похвалилася гігантським кільцем - 63 кілограми золота.

Як повідомляв портал Знай.uа, 41-річна екс-віагрянка Джанабаєва заговорила про вислизає молодості: "не залишається і сліду".

Також портал Знай.ua писав, що екс-солістка "ВІА Гри" Джанабаєва закрутилася з гардемарином, поки Меладзе вдома готує: "що ж ми наробили?"