Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився радісною новиною - він став учасником нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу підкорюватимуть українців своїми пародіями.

Так, у першому випуску проекту артист пародіював репера PSY і Тіну Кароль, здобувши перемогу і срібний пояс. У суботу 17 квітня артист побореться у фіналі за золото, а його конкурентами стануть Володимир Дантес, Олена Кравець, Дмитро Монатік, Леся Нікітюк і Дарина Петрожицька.

На офіційній сторінці "Ліпсінк батла" в Instagram з'явився уривок, на якому Юрій Ткач постав в образі культової американської співачки, 19-річної Біллі Айліш, примірявши її "фірмове" вбрання - неоновий спортивний костюм-оверсайз, а також перуку з салатовими пасмами і навіть довгі накладні нігті, від яких залишилася в захваті 6-річна донька шоумена, Ліза.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"У суботу о 22:15 на «1+1» відбудеться довгоочікуваний Суперфінал сенсаційного шоу зіркових пародій 🔥

Суперфіналіст Юрій Ткач «заліпсить» кумира мільйонів - Billie Eilish.

В кольоровій перуці, з накладними довжелезними нігтями та у блакитних лінзах актор перевтілиться до невпізнаваності."

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність