Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам довгоочікувану новинку - 2 квітня світ побачив її альбом "Красиво", 9 квітня - кліп на пісню "Хороший парень", однак і на цьому сюрпризи не закінчилися.

Так, артистка запустила челендж в популярній соціальній мережі TikTok, для якого знадобиться завантажити на смартфон додаток Tina Karol в App Store і Google Play, після чого віртуальний кліп з'явиться в телефоні, а сама Тіна зможе танцювати в спокусливому облягаючому вбранні там, де ви побажаєте.

Шанувальники вже встигли і потанцювати на камеру разом з кумиром, і "розмістити" Кароль в найнесподіваніших місцях і навіть куточках планети - від метро до столу викладача в аудиторії. Цього разу виконавицю "відправили" на пляж, де красуня танцювала на підборах, незважаючи на м'який золотий пісок.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"На підтримку кліпу Тіна Кароль оголосила новий флешмоб в TikTok.

Для участі потрібно зняти креативне відео в доповненій реальності, використовуючи додаток і опублікувати його фрагменти на своїх сторінках в соцмережах з хештегом #тінахорошийпарень."