Стало відомо про інцидент, який стався поблизу Сіднея в Австралії. Батько ледь не втратив доньку в палаючому човні.

Олівер відпочивав з друзями на борту човна у Великодню неділю. І ось, спокійний відпочинок перетворився на цілковитий хаос.

На човні або поруч з нею перебувало в загальному 11 осіб, кілька з яких серйозно постраждали. Справа в тому, що в ній вибухнув двигун, і Олівер з практично дворічною дочкою знаходився в епіцентрі пожежі.

Загорівся човен, фото: 7NEWS
Загорівся човен, фото: 7NEWS

Журналістам з 7NEWS вiн розповів, що одне неправильне рішення - і вони б згоріли у вогні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Ми піднялися на дах човна, коли Джон (друг) запропонував помінятися з нами місцями", - розповідає Олівер.

Зараз цей друг знаходиться у відділенні Королівської лікарні на північному узбережжі з опіками. Там же ще двоє - Міркой і Керолайн. Ел, який також перебував на човні, знаходиться в реанімації

Загорівся човен, фото: 7NEWS
Загорівся човен, фото: 7NEWS

Все могло закінчитися набагато серйозніше, якби не очевидці. Кейт Беттенсон допоміг загасити полум'я, а потім почав рятувати жертв.

"Я не був упевнений, чи є на борту люди, тому я подумав, що мені просто потрібно спробувати позбутися цього (вогню) - розповів журналістам Кейн Беттенсон.

Постраждалі деякий час будуть перебувати на лікуванні в лікарні, і навіть після виписки їх чекають довгі місяці реабілітації. Ось так нешкідливі посиденьки ледь не перетворилися на трагедію.

Що стало причиною загоряння - ще належить з'ясувати.

Нагадаємо, раніше "Людина-павук" видерся на найвищий хмарочос, щоб помирити ворогуючі країни: неймовірні кадри.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Тендітна кореянка підкорила рекордний хмарочос голими руками.

Також "Знай.ua" писав, що У тому, що Інтерсіті зійшов з рейок, винні всі-міністр, наглядова рада і виконуючий обов'язки голови Укрзалізниці-екс-керівник УЗ