Сенсаційна українська хіп-хоп і реп-виконавиця Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео.

Знаменитість виставила яскравий фото-колаж, пародіюючи фото зіркової колеги, співачки Насті Каменських, яка позувала на кухні їх з чоловіком Потапом заміського будинку з пилососом в руках.

Так, обидві артистки приміряли рожеві футболки-оверсайз і зробили зачіски, зібравши волосся в два "хвостики" з боків. Олена тримала в руках швабру і ніжно посміхалася на камеру, піднявши важливу соціальну тему про стереотипи жінок-домогосподарок.

Виконавиця зізналася, що у великих містах України справи йдуть зовсім інакше, ніж в провінції - набагато частіше в селах хатні обов'язки перекладають виключно на плечі жінок. Дівчина зазначила, що в сучасному світі потрібно бути тільки собою, не звертати уваги на "ярлики".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Коли жінок ховають вдома - я чую галас

В наших реаліях є закоренілий стереотип - жінка домогосподарка, яка повинна прибрати за сімʼєю після вечері та витрачати весь свій вільний час на хатьні справи.

І хоча в великих містах все швидко змінилося, та варто тільки виїхати в провінцію... Домашні справи, побут часто знецінюють і вважають за «обов’язки» саме жінки.

І не дай Бог бути кар’єристкою - відразу невдаха та чоловіконенависниця!

Це не справедливо!
Чому досі в сучасному світі жінка не має права бути собою (без клейма «феміністка» тощо), а має слідувати продиктованим нормам суспільства?"