Як відомо, на Донбасі вже сім років відбуваються військові дії, і через фронт пройшла величезна кількість українців, які готові поділитися своєю історією.

Одним з таких є і прапорщик Валентин. Він вважає, що якщо не зупинити все це, то воно прийде і на поріг будинку кожного українця.

У самого українця вся сім'я-військові. У перший рік війни в батальйон пішов батько Валентина, так як в лави військових його не взяли вже за віком. Брат є офіцером-десантником, і в перші місяці був сильно поранений

"Хіба можна було тоді залишатися відсиджуватися вдома?! Ні! Такого забезпечення, як нині, на початку війни військо не мало, тому допомагали хто чим міг: збирали гроші, на які купували шоломи і бронежилети, відправляли волонтерів з речами на фронт. Всі відчували тривогу і розуміли, що армія – надія країни!"- заявляє військовий.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

ООС, фото: Facebook
ООС, фото: Facebook

За ті роки, які Валентин провів на фронті, він знайшов справжніх друзів, і вважає, що колектив його підрозділу - кращі люди, з якими йому доводилося колись стикатися.

До слова, ця тяга до військового передається і до наступних поколінь. Зовсім скоро його синові виповниться 18 років, і він збирається вступати до Військового коледжу. У майбутньому хлопець буде як батько, професійним сержантом.

А ось молодша дочка ще теж вчиться в школі, але, відразу після закінчення збирається вступати в один з військових університетів країни.

Нагадаємо, Володимир Зеленський передав державний літак і вертоліт бійцям ЗСУ: "Для підвищення ефективності". Глава держави підписав відповідний указ

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський два дні підтримував воїнів на Донбасі: "нас ніхто не переможе".

Також "Знай.ua" писав, на Донбасі окупанти вдарили по мирних жителях, тисячі людей залишилися без води.